Students Package | Best Students Tour Packages In Kerala India

 

STUDENT TOUR

Day 1- 02-Sep-2018
Mrng 7:30am : reach ahmedabad railway station
Mrng 7:50 am : HOTEL(check in)-Fresh up ,
Breakfast (8:40 am), check out (9 am)
Travel to Ahmedabad to CEPT -6.2km(30 min)
CEPT – 9:30 am -12pm
Lunch -12 pm
Travel from CEPT to SANGATH-3.2km(15min)
SANGATH : 1pm- 4pm
4pm – proceed to UDAIPUR-254km(5hrs)
9 pm -Hotel check in.
9:15pm-Dinner

Day 2- 03-Sep-2018

8am. : Breakfast 8:30am. : Check out
Travel to Udaipur to Jagmandir palace 4.2km(20 min) 9am-11:30am. : Jagmandir palace
Travel to Bharathiya Loka kala mandal-4.4km(25min) 11:55am-1:55pm . :Bharathiya loka kala mandal 2 pm-2:30pm :Lunch
Travel to Ahar cenotaph-4.1km(15min) 2:45pm-3:45pm. : Ahar cenotaph
Travel to Pichola Lake -6.1km(30min) 4:15pm-4:45pm : Pichola Lake
Travel to City Palace-1km(10min) 5pm. : City Palace show-6:30 -8pm 8:30pm-9pm : Food Travel to Jodhpur -252km(5hrs) 3 am. : Reach Hotel

Day 3- 04-Sep-2018
8:30am-9am : Breakfast Travel to Mehrangarh Fort -9km (30min) 9:30am-12 pm. : Mehrangarh Fort Travel to unmaid bhwan palace-6.3km(17min)
12:30pm-1pm. : Lunch 1pm-3pm. : Unmaid bhwan palace Travel to Jaswant Thada-6km(10 min) 3:20pm-4pm. : Jaswanth Thada Return to Hotel 8 pm :Food Night stay

Day5 -05-09-2018(WEDNESDAY)

Mrng 5am Travel Jodhpur to Jaisalmer-285km(5hrs) (includes breakfast at 8am) 11 am. : Golden City of Rajasthan CASE STUDY 1am. : Lunch CASE STUDY 5pm. : Tent Stay and Desert Activities 8pm. : Dinner Night stay @ TENT

Day6 -06-09-2018(THURSDAY)

9am-9:30 : Breakfast Travel to jaisalmer Fort-1km (15min) 9:45am-10:15am. : Jaisalmer Fort Travel to Nathmalji ki haveli-1km(5min) 10:20am-12:15pm : Nathmalji ki Haveli 12:15pm-12:40pm : Lunch Travel to Patwon ki haveli -600m(5min) 12:45pm-2pm. : Patwon ki Haveli(sketch) Travel to Pokaran Fort 109km(2hrs) 4pm-5:30pm. : Pokaran Fort Travel to Maharaja Palace 109km(2hrs) 7:30pm-8:30pm. : Maharaja palace Travel to Gadisar Lake2Km(15min) 8:45pm-9:30pm. : Gadisar Lake 9:30. :Food Travel to Jaipur(Birla Temple)441km(7hr 45min)

Day7 – 07-09-2018

6am. : Check into Hotel 8:30am-9am. :Breakfast Travel to Birla temple (15min) 9:15am-10am. : Birla Temple Travel to Naharagrah Fort 241km(5hrs) (includes lunch @1pm) 3pm-5pm. : Naharagrah Fort 5pm. :Shopping 9pm. :Food stay@HOTEL

Day8 – 08-09-2018

8am-8:30am :Breakfast Travel to Amber Fort 12km(30min) 9am-12am. : Amber Fort Travel to Albert Hall musem10km(30min) 12:30pm-1pm. :Lunch 1pm-2pm. : Albert Hall Museum.Travel to Hawa Mahal 2km(10min) 2:15pm-4pm. : Hawa Mahal Travel to Jantar mantar 1km (10min) 4:15pm-5pm. : Jantar Mantar Travel to City Palace Museum 3km (20min) 5:20pm-7pm. :city palace museum 7:30pm. :Back to Hotel 8pm. : Dinner (chokhi Dani-Traditional) Stay @HOTEL

Day9 – 09-09-2018

7am -7:30am. : Breakfast Travel to Fatehpur sikri 202km (3hr 30min) 11:15 am. :Fatehpur Sikri (sketch) includes snacks 2pm-2:30pm. :Lunch Travel to Agra Fort 37km(1hr) 3:40pm-6pm. :Agra Fort 6:30 pm Travel to Agra 3km(15min) 8pm. :Food Stay @HOTEL

Day10 – 10-09-2018(SUNDAY)

8am-8:30am. : Breakfast Travel to Taj Mahal 5km (25min) 9am-1pm. : Taj Mahal 1pm -1:30 pm. : Lunch Travel to Delhi 224km(4hrs) 5:30. : Shopping 8:30. : Dinner Stay @HOTEL

Day11 – 11-09-2018

8am-8:30am. : Breakfast Travel to Raj Ghat 6km (20min) 9am-10 am. : Raj Ghat Travel to Juma Masjid 3km (10min) 10:15am-11am. : Juma Masjid Travel to Red Fort Walk (10min) 11:15am-12:45pm. :Juma Masjid 12:45pm-1:10am. :Lunch Travel to Humayuns Tomb 8km(30min) 1:40am-3:15pm. : Humayuns Tomb Travel to Qutab Minar 11km(40min) 4pm-5pm. : Qutab Minar Travel to India Gate 12km(50min) 6pm-7pm. : India Gate Back to HOTEL 9pm. : Dinner . Stay @ HOTEL

12-09-2018 Breakfast and drop to railway station